شناسهٔ خبر: 216761 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان خبر داد:

آغاز نصب نیوجرسی و تامین روشنایی جاده آوج- صفی آباد - شهر امام

ایمن سازی جاده دزفول مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان گفت:عملیات نصب نیوجرسی و تامین روشنایی جاده آوج- صفی آباد - شهر امام در شهرستان دزفول آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خوزستان)، روح‌اله عمادی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به لزوم تامین روشنایی و ایمن سازی محور های ارتباطی شهرستان گفت: سه کیلومتر از این مسیر تعریض و چهاربانده شد که با پیگیری نماینده دزفول و تامین اعتبار، اکنون نصب نیوجرسی و تامین روشنایی آن آغاز شد تا شاهد کاهش تصادفات در این محور باشیم.

وی افزود: در تلاش هستیم با بهره گیری از تمام ظرفیت های قانونی عملیات ارتقای ایمنی تردد کل این مسیر آغاز شود.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اضافه کرد: با توجه به تردد بالای خودرو در این مسیر تامین روشنایی جاده در کاهش حوادث رانندگی و افزایش ضریب ایمنی تردد خودروها در ساعات شب نقش بسزایی دارد.

همچنین سرپرست فرمانداری ویژه دزفول نیز گفت: امروز، نصب نیوجرسی و روشنایی جاده آوج به صفی آباد برای تأمین امنیت این جاده آغاز شد.

عزیز مرداس افزود: همچنین آسفالت پنج کیلومتر جاده دزفول به سمت شوشتر از امروز آغاز شد، بقیه آن نیز ادامه خواهد یافت.